Carregando...
    • Overtoom 474, Stadsdeel Oud-West, 1054 JZ Amsterdam
    • Overtoom 474, Stadsdeel Oud-West, 1054 JZ Amsterdam
      segunda-feira 15-09-2025:10:00-18:30terça-feira 16-09-2025:08:30-18:30
      quarta-feira 17-09-2025:08:30-18:30quinta-feira 18-09-2025:08:30-18:30
      sexta-feira 19-09-2025:08:30-18:30sábado 20-09-2025:09:00-17:00
      domingo 21-09-2025:fechadosegunda-feira 22-09-2025:10:00-18:30
      terça-feira 23-09-2025:08:30-18:30quarta-feira 24-09-2025:08:30-18:30
      quinta-feira 25-09-2025:08:30-18:30sexta-feira 26-09-2025:08:30-18:30
      sábado 27-09-2025:09:00-17:00domingo 28-09-2025:fechado
    • Overtoom 474, Stadsdeel Oud-West, 1054 JZ Amsterdam
      segunda-feira 15-09-2025:10:00-18:30terça-feira 16-09-2025:08:30-18:30
      quarta-feira 17-09-2025:08:30-18:30quinta-feira 18-09-2025:08:30-18:30
      sexta-feira 19-09-2025:08:30-18:30sábado 20-09-2025:09:00-17:00
      domingo 21-09-2025:segunda-feira 22-09-2025:10:00-18:30
      terça-feira 23-09-2025:08:30-18:30quarta-feira 24-09-2025:08:30-18:30
      quinta-feira 25-09-2025:08:30-18:30sexta-feira 26-09-2025:08:30-18:30
      sábado 27-09-2025:09:00-17:00domingo 28-09-2025:
      • balcão
        • débito online
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 20 618 2938

      • diariamente §


        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 9,00 / 150 g € 8,95 / 2 peças

    • Sinds 1946 zit onze familieslagerij aan de Overtoom in Amsterdam. Mijn opa, mijn vader en ik staan al jaren met passie en overtuiging voor het belang van eerlijk vlees. We werken samen met boeren uit de regio omdat zij hun dieren kweken met diervriendelijke veeteeltmethoden en verantwoorde voeding.

      • carne de vaca §

        Van runderen uit Aarland


        • Côte de boeuf §

          Lekker, simpel en super mals.

          € 35,20 / 800 g

        • Dry aged côte de boeuf §

          Drie weken gerijpt. 1 tranche voor twee personen.

          € 45,00 / peça

          peça
        • Gevulde rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 6,40 / 500 g

          x 500 g
        • Klassieke rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 9,00 / 150 g € 8,95 / 2 peças

        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen.

          € 12,30 / 500 g

          x 500 g
        • Muiderslotje §

          Het Muiderslotje is een ingesneden biefstuk, gevuld met een mengsel van roomkaas en kruidenboter. De randen van het vlees zijn door pampakruiden gehaald.

          € 8,98 / 2 peças

          x 2 peças
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 14,00 / 150 g

          x 150 g
        • Rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 16,90 / 400 g

          x 400 g
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 13,50 / 300 g

          x 300 g
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 6,50 / 500 g

          x 500 g
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 12,80 / 500 g

          x 500 g
      • vitela §


        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 4,49 / 150 g

          x 150 g
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 4,20 / 100 g

          x 100 g
        • Kalfsschnitzel gepaneerd §

          Schnitzel gesneden van de fricandeau en gepaneerd met goudpaneermeel.

          € 4,59 / 150 g

          x 150 g
      • carne de porco §


        • Beenham (Christmas ham) §

          Met goud bekroond.

          € 22,80 / ±1.200 g

          grama
        • Porc Rib Roast §

          Een rib roast is een rib-eye aan één stuk met het been er nog aan. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees. Heerlijk van de grill.

          € 12,95 / 500 g

          x 500 g
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 8,90 / 2 peças

          x 2 peças
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 8,45 / 2 peças

          x 2 peças
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 10,95 / 500 g

          x 500 g
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 9,95 / 700 g

          x 700 g
        • Speklap §

          Een speklap is een stuk varkensvlees dat veel vet bevat. Het vlees van een speklapje wordt weggesneden bij de rug van het varken en op de buik.

          € 10,25 / 500 g

          x 500 g
        • Varkensfiletrollade §

          Een rollade van varkensfilet braden in de oven is een makkelijk recept voor een feestelijk etentje. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt waarin soms een speciale rolladeknoop gelegd wordt.
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 10,95 / 300 g

          x 300 g
      • frango §


        • Gegrilde scharrelkip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 11,95 / peça

          peça
        • Gegrilde scharrelkippenbouten §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 4,95 / 2 peças

          x 2 peças
        • Scharrelkipfilet §

          Heerlijke malse kipfilet van de scharrelkip. Natuurlijk gedrag en voeding zorgen voor een betere kwaliteit scharrelvlees.

          € 9,75 / 300 g

          x 300 g
        • Scharrelkippenbout §

          Goede bevleesde malse kippenbout van de scharrelkip.

          € 4,59 / 2 peças

          x 2 peças
        • Scharrelkippendijen §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 6,48 / 300 g

          x 300 g
      • carne de carneiro §


      • rápido e pronto para cozinhar §


        • Classic hamburger §

          4 x 100 gram.

          € 6,95 / 4 peças

          x 4 peças
        • Juicy burger §

          Sappige en klassieke Amerikaanse hamburger.

          € 5,90 / 2 peças

          x 2 peças
        • Megaburger §

          Een heerlijk verse burger. Makkelijk en snel te bereiden. Lekker bij de maaltijd of op een broodje.

          € 9,95 / 4 peças

          x 4 peças
        • Shoarmapakket §

          500 gram vlees, 6 broodjes en 2 sausjes.

          € 11,95 / peça

          peça
        • Tartaartje §

          Twee x 150 gram per stuk.

          € 5,00 / 2 peças

          x 2 peças
      • carnes frias §


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 3,50 / 100 g

          grama
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2,59 / 100 g

          grama
        • Foressa Sopressa §

          Foressa Sopressa is een originele Italiaanse salami.

          € 4,30 / 100 g

          grama
        • Gebraden fricandeau §

          De fricandeau wordt gemaakt van de biefstuk en rosbiefdelen van een varken.

          € 2,80 / 100 g

          grama
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 2,20 / 100 g

          grama
        • Gebraden kipfilet §

          Deze smaakvolle kipfilet heeft een prachtige structuur en is heerlijk op brood.

          € 2,90 / 100 g

          grama
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 3,50 / 100 g

          grama
        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 2,25 / 100 g

          grama
        • Gerookte ossenworst §

          Heerlijke gerookte ossenworst.

          € 2,90 / 100 g

          grama
        • Lever §

          Heerlijke smeuïge lever. Lekker in combinatie met pekelvlees, voor een broodje halfom.

          € 2,40 / 100 g

          grama
        • Mortadella §

          De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. Voor de worst wordt rund- en varkensvlees gebruikt. Aan het vlees worden specerijen als witte peper, koriander, nootmuskaat, kaneel en gember toegevoegd. Evenals een scheut rum. Als het deeg heel fijn is gecutterd, bijna tot een dikke pasta, worden er spekblokjes en eventueel pistachenoten doorheen gemengd. Het deeg wordt afgestopt in een brede en lange kunstdarm, soms wel met een doorsnede van 25 cm en een lengte van enkele meters. Na het afstoppen wordt de worst minstens 24 uur geweld.

          € 2,75 / 100 g

          grama
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 2,80 / 100 g

          grama
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 2,80 / 100 g

          grama
        • Pastrami §

          Het magere rundvlees wordt behandeld met een mengsel van zout, salpeter en suiker. Vervolgens wordt het in bakken in de koeling geplaatst. Daar blijft het vlees enkele weken staan. Tussen en over de stukken vlees worden pepertjes en tuinkruiden gestrooid zodat de smaak er mooi intrekt. Ter afronding wordt het vlees gerookt en gekookt.

          € 3,35 / 100 g

          grama
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 2,70 / 100 g

          grama
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 4,25 / 100 g

          grama
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 2,70 / 100 g

          grama
        • Wijncervelaat §

          Cervelaat is een droge worst, doorgaans gemaakt van varkens- en rundvlees. Het verschil tussen de wijncervelaat en de cervelaat is voornamelijk dat de plak van de wijncervelaat groter is en qua smaak bourgondischer.

          € 2,75 / 100 g

          grama
      • salsicha grelhada §


        • Grillworst §

          Gegrilde worst met heerlijke kruiden. Geschikt als hapje maar ook te verwarmen en op een broodje te serveren.

          € 4,85 / peça

          peça
        • Grillworst met kaas §

          Een heerlijke grillworst gevuld met kaas. Heerlijk voor bij de borrel of op brood.

          € 4,85 / peça

          peça
      • linguiça de fígado §


        • Amsterdamse leverworst §

          De worst wordt meestal vervaardigd volgens het eigen recept van de slager. De grondstoffen bestaan uit varkenssnippers en rest- en kopvlees, spek, bouillon en lever. Afhankelijk van de mate van snijdbaarheid wordt zwoerd toegevoegd. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur. Na het afkoelen wordt de worst meestal vacuüm getrokken voor een betere houdbaarheid.

          € 3,90 / peça

          peça
        • Saks smeerworst §

          Een echte Saks door de specifieke kruiding. Heerlijk als hartig broodbeleg of op toast.

          € 2,40 / peça

          peça
        • Vlaamse pastei §

          Vlaamse pastei, ook wel likkepot genaamd, is saskische leverworst met een saus van mayonaise, kruiden, verse uitjes en paprika.

          € 3,75 / 200 g

          x 200 g
      • salsicha §


        • Kalfsbraadworstjes §

          Runderbraadworst is fijngemalen mager rundvlees in worstvorm.

          € 4,59 / 4 peças

          x 4 peças
        • Merguez worstjes §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 4,45 / 4 peças

          x 4 peças
        • Varkensbraadworst §

          Braadworst is gemaakt van gemalen, en soms gekruid, vlees. Bij de bereiding in de pan is de worst eerst dichtgeschroeid in hete boter en daarna ongeveer 15 minuten gebraden. Braadworst op de BBQ vraagt om een andere bereiding, blancheer de worst eerst halfgaar in warme bouillon.

          € 6,65 / 3 peças

          x 3 peças
        • Venkelbraadworstjes §

          Venkelworstjes zijn middelgrote braadworstjes met peterselie en fijne venkelzaadjes. De worstjes worden gemaakt in natuurdarm zonder enige toevoegingen van smaak-, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

          € 6,69 / 3 peças

          x 3 peças
      • Vergaderpakketten §


        • Vergaderpakket §

          • 2 filet americain
          • 2 achterham
          • 2 kaas
          • 2 eiersalade
          • 1 tonijnsalade

          € 37,00 / peça

          peça
        • Vergaderpakket luxe §

          • 2 gezond
          • 2 carpaccio
          • 2 filet americain
          • 2 vitello tonato
          • 1 parmaham

          € 42,00 / peça

          peça
      • sanduíches de carne §


        • Pistolet carpaccio §

          • sla
          • pesto
          • pijnboompitten
          • oude kaas

          € 5,15 / peça

          peça
        • Pistolet filet americain §

          Filet americain met goud bekroond familierecept.

          € 4,65 / peça

          peça
        • Pistolet filet americain speciaal §

          • filet americain
          • ui
          • ei
          • mayonaise

          € 5,25 / peça

          peça
        • Pistolet ossenworst §

          Belegd stokbroodje met gerookte ossenworst. Zeer smaakvol broodje.

          € 4,90 / peça

          peça
        • Pistolet parmaham §

          • parmaham (18 maanden gerijpt)
          • truffel mayonaise
          • rucola

          € 5,45 / peça

          peça
        • Pistolet rosbief §

          Heerlijk 'mager' broodje rosbief met ei.

          € 4,95 / peça

          peça
        • Pistolet vitello tonato §

          • kalfsfricandeau
          • tonijn
          • mayonaise
          • kappertjes

          € 5,25 / peça

          peça
      • sanduíches de salada §


        • Pistolet krabsalade §

          Vers broodje met salade van het beste krabvlees.

          € 5,25 / peça

          peça
        • Pistolet scharreleisalade §

          • scharreleieren
          • mayonaise
          • bieslook

          € 4,75 / peça

          peça
        • Pistolet tonijnsalade §

          • tonijn
          • sla
          • tomaat

          € 5,00 / peça

          peça
      • sanduíches de queijo §


        • Pistolet gezond §

          • sla
          • ham
          • kaas
          • ei
          • tomaat
          • mayonaise

          € 5,45 / peça

          peça
        • Pistolet jong belegen boerenkaas §

          Vers broodje belegd met jong belegen kaas.

          € 4,20 / peça

          peça
        • salada §


          • Filet americain §

            Filet americain wordt gemaakt van gemalen rauw mager rundvlees zoals biefstuk.

            € 4,25 / 200 g

            x 200 g
          • Kipcarpacciosalade §

            Heerlijke salade met dungesneden carpaccio en o.a. pijnboompitjes.

            € 3,69 / 200 g

            x 200 g
          • Krabsalade §

            Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

            € 4,25 / 200 g

            x 200 g
          • Piri-piri salade §

            Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

            € 3,69 / 200 g

            x 200 g
          • Scharreleisalade §

            Romige salade met smaakvolle stukjes scharrelei.

            € 3,75 / 200 g

            x 200 g
          • Tok-tok salade §

            Heerlijke salade met scharrel kipfilet van gerookte kip en cocktail saus.

            € 3,96 / 200 g

            x 200 g
          • Tonijnsalade §

            Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

            € 4,25 / 200 g

            x 200 g
        • pacote de churrasco §


          • BBQ Keurslager §

            • Hamburger
            • Kipsaté
            • Pork rib-eye
            • Merquez worst

            € 10,95 / pessoa

            pessoa
          • BBQ Luxe §

            • Juicy burger
            • Pepersteak
            • Kipsaté
            • Merquez worst

            € 13,45 / pessoa

            pessoa
          • BBQ All-in §

            • 4 soorten vlees
            • stokbrood
            • sausjes
            • 2 salades.

            € 17,50 / pessoa

            pessoa
        • churrasco §


          • Biefstukspies §

            Een spies met malse stukjes biefstuk.

            € 7,95 / 3 peças

            x 3 peças
        • pacote Ggurmet §


          • Gourmet de Luxe voor 2 personen §

            • kogelbiefstukjes
            • varkenshaasmedaillons
            • scharrelkipsaté
            • black angusburger
            • kalfsrolletjes
            • slavinkjes
            • kalfs / merquez worstjes
            • lamsspiesjes

            € 27,00 / prato

            prato
          • Gourmet de Luxe voor 3 personen §

            • kogelbiefstukjes
            • varkenshaasmedaillons
            • scharrelkipsaté
            • black angusburger
            • kalfsrolletjes
            • slavinkjes
            • kalfs / merquez worstjes
            • lamsspiesjes

            € 39,95 / prato

            prato
          • Gourmet de Luxe voor 4 personen §

            • kogelbiefstukjes
            • varkenshaasmedaillons
            • scharrelkipsaté
            • black angusburger
            • kalfsrolletjes
            • slavinkjes
            • kalfs / merquez worstjes
            • lamsspiesjes

            € 52,00 / prato

            prato
          • Gourmet Culinaire voor 2 personen §

            • haasbiefstuk
            • varkenshaas
            • spiesjes
            • lam chops
            • black angus burgers
            • gemarineerde kalkoenfilet
            • kalfsbiefstuk
            • eendenborstfilet
            • carpaccio steak

            € 32,50 / prato

            prato
          • Gourmet Culinaire voor 3 personen §

            • haasbiefstuk
            • varkenshaas
            • spiesjes
            • lam chops
            • black angus burgers
            • gemarineerde kalkoenfilet
            • kalfsbiefstuk
            • eendenborstfilet
            • carpaccio steak

            € 47,95 / prato

            prato
          • Gourmet Culinaire voor 4 personen §

            • haasbiefstuk
            • varkenshaas
            • spiesjes
            • lam chops
            • black angus burgers
            • gemarineerde kalkoenfilet
            • kalfsbiefstuk
            • eendenborstfilet
            • carpaccio steak

            € 62,00 / prato

            prato
          • Gourmetfeest §

            • biefstuk
            • kipsaté
            • shoarma
            • merquezworstjes/kalfsworstjes
            • slavink
            • filetlapje
            • hamburger

            € 22,50 / 2 pessoas

          • Fondueschaal voor 2 personen §

            • kogelbiefstuk
            • varkenshaas
            • scharrelkipfilet
            • runderballetjes
            • slavinkjes
            • cordonbleu balletjes

            € 23,95 / prato

            prato
          • Fondueschaal voor 3 personen §

            • kogelbiefstuk
            • varkenshaas
            • scharrelkipfilet
            • runderballetjes
            • slavinkjes
            • cordonbleu balletjes

            € 36,00 / prato

            prato
        • gourmet §


          • Saustrio §

            Keuze uit
            • kerriesaus
            • knoflooksaus
            • satésaus
            • cocktailsaus

            € 6,48 / peça

            peça
        • macarrão §


          • Lasagne §

            Kant-en-klare lasagne met gehakt, courgette, paprika en tomaten.

            € 8,98 / 450 g

            x 450 g
          • Macaroni §

            Kant-en-klare macaroni.

            € 6,95 / 450 g

            x 450 g
          • Pasta met kip §

            Pasta met malse kip, cashewnoten, rucola, tomaat en kaassaus.

            € 7,95 / 450 g

            x 450 g
        • ensopado §


          • Andijviestamppot §

            Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes.

            € 6,95 / 450 g

            x 450 g
        • refeição §


          • Gehaktballen in jus §

            Lekker gehaktballetjes in een heerlijke jus.

            € 4,25 / 2 peças

            x 2 peças
          • Tortillawrap §

            Een tortillawrap gevuld met gehakt, gekookte groenten, prei, rucola en uiensaus.

            € 7,95 / 2 peças

            x 2 peças